Narcis Ciocăzanu, cercetat de polițiștii gorjeni. Blocul de pe strada Geneva, obiect de anchetă

0
1576

Blocul construit de omul de afaceri Narcis Ciocăzanu pe strada Geneva din Târgu Jiu a devenit obiect de anchetă pentru polițiștii gorjeni. Aceștia efectuează verificări privind nerespectarea disciplinei în construcții, imobilul punând în pericol Aleea de lângă Școala Gimnazială „Alexandru Ștefulescu” dar și o parcare din zonă care ar putea fi desființate, dat fiind faptul că se află pe terenul cumpărat de afacerist. Polițiștii gorjeni au mers, zilele trecute, la sediul Primăriei Târgu Jiu unde au solicitat o serie de documente necesare pentru continuarea cercetărilor.

I-am rugat pe angajații Primăriei Municipiului Târgu Jiu, le-am impus intr-un fel, să fie foarte atenți. Știam că această clădire va ridica foarte multe semne de întrebare în timp. Întotdeauna le-am spus sa fie foarte atenți, pentru că în momentul în care se eliberează certificatul de urbanism și autorizația de construcție, să fie siguri, nu 100%, 1000% că toate lucrurile sunt în regulă„, a declarat primarul Marcel Romanescu, la Gorj Tv.

De altfel, în toamna anului trecut, edilul Marcel Romanescu a propus Consiliului Local participarea la licitație pentru cumpărarea terenului în vederea amenajării unei parcări, însă consilierii locali nu au fost de acord, iar la scurt timp, terenul a fost achiziționat de Narcis Ciocăzanu care, în prezent, construiește acolo un bloc de locuințe care nu are prevăzut un spațiu pentru parcare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here