Romanescu și Vîlceanu au îngropat securea războiului

0
437

Dan Vîlceanu și Marcel Romanescu sunt din nou prieteni. Dacă mai ieri nu se suportau acum, cei doi au decis să îngroape securea războiului. Mai mult, președintele PNL Gorj îl laudă pe Romanescu pentru realizările de până acum și îl vede favorit pentru un nou mandat în fruntea Primăriei Târgu Jiu.

„Cred că, Marcel Romanescu, având în vedere și situația în care își desfășoară activitatea, cu un Consiliu în permanență împotriva lui, are realizări destul de notabile și, din contră, eu cred că are prima șansă pentru că în momentul de față nu există un candidat de la un alt partid, indiferent care partid, care să pună probleme”, a declarat Vîlceanu în cadrul unei conferințe de presă.

Marcel Romanescu și Dan Vîlceanu și-au dat mâna și sunt deciși să muncească împreună atât pentru alegerile prezidențiale cât și pentru cele locale din primăvara anului 2020.

” Suntem colegi de partid și sunt sigur că obiectivul nostru comun este atât câștigarea alegerilor prezidențiale  cat și a celor locale și parlamentare. Ne vom da silința și vom face tot ce ne stă în putință pentru a obține un rezultat bun atât la Gorj cât si la municipiu. Rezultatele sunt pe primul loc iar relația dintre mine și domnul Vîlceanu s-a îmbunătățit considerabil. Ne vom pune la aceeasi masă și în perioada următoare dat fiind faptul că se apropie campania electorală pentru alegerile prezidențiale”, a declarat Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here