Debutul extraordinar al handbalistelor CSM, atrage sponsori cu renume. Artego și CEO ar putea investi aici

0
377

Debutul extraordinar al echipelor de handbal din cadrul Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu ar putea atrage investitori de renume. Complexul Energetic Oltenia și Artego ar putea sponsoriza activitatea CSM. Anunțul a fost făcut de primarul municipiului, Marcel Romanescu, edilul purtând deja discuții în acest sens cu Viorel David, directorul Artego și cu Sorin Boza, președintele directoratului CEO.

„Sunt mai multe persoane interesate să sponsorizeze clubul CSM Târgu Jiu şi aici mă refer la persoane juridice. Am şi avut la unul dintre meciuri pe domnul Viorel David de la Artego în tribună. Din ceea ce ştiu eu sunt în negocieri avansate, domnul director Robert Bălăeţ cu domnul director Viorel David de la Artego. Eu sunt convins că, văzând ceea ce se întâmplă la CSM, Artego va veni alături de noi şi va susţine activitatea sportivă. Au susținut și anul trecut o echipă de handbal care nu a adus chiar rezultatele așteptate. Însă am avut și eu personal o discuție cu dânsul şi văzând acum ceea ce se întâmplă acum la CSM, domnul Viorel David va veni alături de noi. Și nu va fi numai dânsul, cred că la următorul meci oficial vor mai veni și alte persoane interesate. După o discuție pe care am avut-o cu domnul Sorin Boza de la CEO, și dânsul și-a manifestat interesul să vină, să vadă ceea ce se face la CSM și, cine știe, poate într-o perioadă viitoare să avem ca sponsor la CSM şi Complexul Energetic Oltenia. Numai pe baza rezultatelor poţi atrage sponsori, văzând că se face un lucru de foarte bună calitate”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Deocamdată, în cadrul CSM funcționează doar secțiile de handbal și baschet. Echipa feminină de handbal joacă în Divizia A iar până acum a câștigat toate cele trei meciuri disputate. Echipa masculină de baschet urmează să activeze, de luna viitoare, în Liga Națională.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here