Mascații au descins la casele de pariuri din Gorj

0
890

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a Poliţiei Române efectuează, astăzi, percheziții în Gorj, dar și în alte 35 de județe din țară și în municipiul București, la reprezentanţii unei societăţi care are ca obiect de activitate jocuri de noroc şi pariuri ar fi instalat şi utilizat programe de calculator fără licenţă.

Din cercetări a reieșit faptul că, reprezentanţii unei societăţi având ca obiect principal de activitate “Activităţi de jocuri de noroc şi de pariuri” ar fi instalat şi utilizat, în perioada 2016-2019, programe de calculator fără licenţă, aducând astfel prejudicii materiale şi de imagine titularilor drepturilor de autor. În cadrul acţiunii, vor fi puse în aplicare 5 mandate de aducere a persoanelor bănuite, care vor fi conduse la sediul P.Î.C.C.J., în vederea audierii şi dispunerii de măsuri legale.

“În cauză, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de reproducere neautorizată pe sisteme de calcul a programelor pentru calculator în oricare dintre următoarele modalităţi: instalare, stocare, rulare sau executare, afişare ori transmitere în reţea internă”, transmite Poliţia Română.

La activităţi participă şi poliţişti din cadrul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate, Institutului Naţional de Criminalistică, precum şi poliţişti de investigare a criminalităţii economice din cadrul inspectoratelor de poliție din județele vizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here