Scandal la Primăria Fărcășești! Șoferul primarului, trimis în judecată după ce l-ar fi bătut pe fostul edil

0
438

Șoferul primarului din Fărcășești a fost trimis în judecată după ce l-ar fi lovit pe fostul edil al comunei în timpul unei ședințe de Consiliu Local. Dănuț Bălu, actual consilier local din partea PSD ar fi pus o serie de întrebări, vrând să afle de ce consilierii PNL au lipsit de la ședință, lucru care l-a enervat la culme pe șoferul Dumitru Niță. Acesta nu ar fi stat prea mult la discuții, și, l-ar fi lovit cu capul în gură pe fostul primar, după care a dat bir cu fugiții. Dănuț Bălu a pus mâna pe telefon și a sunat la 112. Actualul primar de la Fărcășești, Constantin Drăgoescu a declarat însă că a fost vorba doar despre o discuție mai aprinsă între cei doi și nu despre violență.

”Nu s-a întâmplat nimic. A fost o discuție mai aprinsă între domnul Niță, șofer pe mașina primăriei, și consilierul Bălu și atât. Nu a lovit nimeni pe nimeni. S-au luat într-o discuție mai aprinsă. Consilierul Marius Bălu a înregistrat cu o tabletă. I s-a spus că nu este frumos să înregistreze cu tableta în biroul primarului”, a declarat Constantin Drăgoescu pentru Pandurul.

Judecătoria Târgu Jiu a decis ieri că poate începe judecata în acest caz. Dumitru Niță are trei zile la dispoziție să conteste decizia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here