Plan diabolic! O minoră de 13 ani și-a pus prietenii să o violeze pe cea care îi furase iubitul

0
816

O tânără din Zalău ar fi fost bătută și violată în urma unui plan de răzbunare pus la cale de două tinere de 16 respectiv 13 ani și de un tânăr de 19 ani care este, de fapt, autorul violului, scrie publicația magazinsalajean.ro. Totul s-a petrecut ieri seară, în jurul orei 21:00, pe un teren intravilan din apropierea unui supermarket. după ce a fost bătută și violată, adolescenta a fost lăsată să plece acasă doar în lenjerie intimă.

“Deocamdată nu sunt foarte clare cauzele care au dus la săvârșirea acestei fapte. Este vorba despre o tânără, bătută de alți trei adolescenți și violată ulterior de un tânăr de 19 ani, fapte petrecute pe un teren de pe Valea Zalăului, în vecinătatea unui supermarket. Autorul violului, cunoscut cu antecedente penale pentru fapte săvârșite în timpul minorității și  adolescenta de 16 ani au fost deja reținuți și încarcerați în baza ordonanțelor de reținere. Minora de 13 ani nu răspunde penal, conform legii. Cercetările continuă pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs această faptă. Atât victima cât și agresorii se cunoșteau. Victima a ajuns la spital acolo unde a primit îngrijiri medicale , iar ulterior, în baza examinării medico-legale s-a constatat că are nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale” a declarat Liviu Corda prim procuror al  Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău.

Potrivit anchetatorilor, totul a fost de fapt, o răzbunare a acestor tineri pentru că fata de 16 ani ar fi avut o relație de prietenie cu fostul prieten al uneia dintre agresoare. Cei doi urmează să fie prezentați în fața judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here