Încă un miner, mort în urma unui infarct. Era angajat al Carierei Jilț Nord

0
456

Dan Licărete, din Bolboși, electrician la Cariera Jilț Nord din cadrul Complexului Energetic Oltenia a fost găsit mort în această dimineață, în locuința sa. Decesul s-ar fi produs în jurul orei 04:30, ca urmare a unui infarct. Bărbatul în vârstă de 51 de ani ar fi trebuit să meargă astăzi la serviciu. Colegii acestuia sunt îngrijorați, dat fiind faptul că și alți mineri au murit în cursul acestui an din cauza muncii grele de care au avut parte de zeci de ani. În plenul Camerei Deputaților a fost ieri, pe ordinea de zi, proiectul care ar fi permis reducerea vârstei de pensionare pentru cei care lucrează în condiții deosebite. Nu a fost întrunit cvorumul astfel încât proiectul să poată fi supus la vot, după ce parlamentarii au plecat din sală.

”I-a văzut pe parlamentari cum au fugit ieri din Parlament. Oamenii ăștia nu ne tratează cu respect nici măcar în al treisprezecelea ceas”, a declarat indignat, Ion Popescu, președintele Sindicatului Renașterea de la Cariera Jilț Sud.

Anual, zeci de angajați ai Complexului Energetic Oltenia, mor, fie în urma unor accidente de muncă, fie în urma unor boli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here