Razie a polițiștilor printre comercianții din Rovinari. S-a lăsat cu amenzi

0
641
În perioada 12-13 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari și Secției 5 Poliție Rurală Rovinari au desfășurat acțiuni punctuale în baza unui plan de acțiune la societățile comerciale de pe raza de competență.
Astfel, la data 13 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari cu ocazia unui control efectuat la o societate comercială din orașul Rovinari, administrată de o femeie, de 40 de ani, din aceeași localitate, au identificate 23 de articole de îmbrăcăminte pentru care nu deținea documente de proveniență și certificat de conformitate pentru produsele ce poartă însemnele și mărcile înregistrate.
Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, prejudiciul fiind în curs de estimare. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.
De asemenea cu ocazia acțiunilor desfășurate au fost aplicate un număr de trei sancțiuni contravenționale în cuantum de 3000 lei, conform Legii 12/1990, privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite, fiind aplicată și măsura complementară a confiscării mai multor articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, precum și produse alimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here