Târgujienii, obligați să plătească în avans, pe trei luni, facturile la Polaris

0
702

O nouă bătaie de joc la adresa târgujienilor. După facturile babane la apa pe care o primesc cu porția, mai nou, cetățenii orașului trebuie să plătească facturile în avans pentru serviciile de salubrizare. Societatea Polaris a emis deja facturile pentru ultimele trei luni din acest an, iar târgujienii trebuie să le plătească până vineri, 25 octombrie. Revoltați, oamenii le-au cerut explicații reprezentanților societății, iar răspunsul este unul halucinant: ”Avem un nou șef de serviciu și astea sunt ordinele”.

”Mi-au dat pe cineva la telefon și mi s-a spus că nu știu ce să îmi spună. Au un nou șef de birou și asta este noua politică a firmei. Eu nu am pățit niciodată așa ceva. Mă gândesc să fac sesizare la Oficiul pentru Protecția Consumatorilor”, a spus un localnic revoltat.

”Nu se poate așa ceva. Mi-au ridicat gunoiul pentru cele trei luni ca să plătesc? Așa ceva nu se poate. Eu nu am de gând să plătesc nimic. După ce că nici gunoiul nu îl ridică cum trebuie, mai vor și bani în avans. Nici măcar nu mai spală pubelele. Pun ghene pentru colectare selectivă dar când pun gunoiul în mașină îl amestecă pe tot. Nu se poate așa ceva”, a mai declarat un alt cetățean nemulțumit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here