Romanescu dă de pământ cu liderii PSD Gorj. ”Cetățenii nu mai pot fi mințiți. Ne-am săturat de Florinei și Adișori, de Aurei și Ștefănei”

0
3241

Unii își permit să-mi dea sfaturi pentru problemele create de ei. Înțeleg că e campanie electorală, dar până unde poți merge cu ipocrizia? Până unde poți merge cu cinismul? Sunt ANI DE ZILE de când ar fi trebuit să termine centura orașului. Dar îmi reproșează mie că nu pot rezolva problema pe care ei și guvernul lor au creat-o și perpetuat-o. Sunt ANI DE ZILE de când trebuiau să termine stadionul, dar au venit acum să se laude cu el, pe timpul mandatului meu, pe furiș, nu cumva să le fur ”gloria”. Sunt ANI DE ZILE de când avem probleme cu apa și canalizarea în oraș. Dar vin să-mi dea mie sfaturi după ce ei au dat cele mai bune surse de apă Craiovei, în detrimentul nostru, al târgujienilor, în timp ce mențin la APAREGIO un director care își bate joc de un municipiu întreg și în timp ce apa potabilă curge pe câmp în loc să ajungă la noi.
Ei, cu oamenii lor, acei ”ei” care ne ceartă în timp ce ne bagă mâna în buzunare. Din fericire, cinismul și ipocrizia acestor oameni se apropie de sfârșit. Simt că li se cam termină opțiunile, că cetățenii nu mai pot fi mințiți, că ne-am săturat de Florinei și Adișori, de Aurei și Ștefănei care ne râdeau în față în timp ce vindeau terenurile orașului către diverși afaceriști.
Unii dintre ei au încă impresia că mai pot salva ceva dacă se prefac că empatizează cu oamenii. Nu-și dau seama, însă, că se fac de râs arătând cu degetul problemele create chiar de ei. Ne va lua mult timp să reconstruim ce au distrus, să redobândim ce au vândut, să reparăm ce au stricat. Au încercat și vor încerca, în continuare, să ne pună bețe în roate. Nu vor reuși. Vor continua să se umple de ridicol”, a scris Marcel Romanescu, pe pagina sa de socializare. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here