Hărțuit de o femeie. I-a montat GPS sub mașină

0
872

A sunat la 112 după ce mecanicii de la service-ul unde își dusese mașina i-au găsit sub autoturism, montat un aparat GPS. Este vorba despre un bărbat de 71 de ani din Vâlcea care, în cursul aceleiași zile, a depus o sesizare la poliție după ce o femeie l-a înjurat. Potrivit bărbatului, aceeași persoană îl hărțuiește pe fiul său de 40 de ani care și el a  sesizat organele abilitate.

La faţa locului s-au deplasat ofiţerii SRI, care au constatat că este vorba de un aparat GPS de urmărire a locaţiei, care a fost observat de un mecanic auto de la un service din Râmnic la care bărbatul mersese să verifice autoturismul.

Poliţiştii vâlceni spun că nu ştiu cine ar fi putut monta dispozitivul, dar că au în cercetare un dosar penal deschis pe numele femeii reclamată de proprietarul maşinii pentru injurii, după ce luna trecută şi fiul acestuia ar fi făcut sesizare la poliţie că aceasta îl hărţuieşte.

„Proprietarul autoturismului sub care a fost găsit dispozitivul GPS este un bărbat de 71 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea. Autoturismul este folosit şi de fiul acestuia, un bărbat de 40 de ani, care, în cursul lunii septembrie a depus o plângere la Poliţia municipiului Râmnicu Vâlcea cu privire la comiterea infracţiunii de hărţuire de către o femeie de 38 de ani, din Râmnicu Vâlcea. De asemenea, în cursul zilei de 29 octombrie, înainte de apelul pe 112, proprietarul maşinii a depus o petiţie la Poliţie prin care sesiza că aceeaşi femeie i-a adresat injurii şi expresii jignitoare”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabriel Popescu, potrivit Agerpres.

Dispozitivul GPS a fost ridicat de către SRI, în acest caz poliţiştii făcând verificări să vadă dacă există vreo legătură între dispozitivul găsit sub maşină şi fapta de hărţuire sesizată de fiul proprietarului autoturismului.

Sursa: Digi 24

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here