Asistenta lui Pătrășcoiu, accident cu mașina de serviciu folosită în scop personal

0
5065

Asistenta directorului Aparegio Gorj, Claudia Gerea a făcut accident cu mașina de serviciu. Aceasta s-ar fi deplasat cu autoturismul instituției la Timișoara, în interes personal. Dezvăluirea a fost făcută de jurnalistul Narcis Daju, cel care a și filmat autoturismul, la un service din municipiu, cu o ramură dintr-un copac înfiptă în capotă.

Publicată de Narcis Daju pe Miercuri, 6 noiembrie 2019

În septembrie, pe proprietatea din comuna Schela a Claudiei Gerea au fost surprinși mai mulți anagajați ai societății de apă și canal, care lucrau, în timpul programului, la ferma consilierei. Acolo era și o mașină a instituției, cu care au fost aduși salariații. Șeful Aparegio, PSD-istul Traian Pătrășcoiu, a declarat atunci că mașina a mers să „împrumute” un grup electrogen, fără forme legale, pentru societatea de apă și canal, care derulează contracte de sute de milioane de euro și că angajații, în echipamente de serviciu, erau „în timpul liber”.

 

Claudia Gerea este cercetată într-un dosar penal, după ce l-a amenințat pe consilierul personal al directorului, dat afară între timp, pentru că a vorbit în spațiul public, despre neregulile de la societatea de apă și canal din Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here