AUDIO: Angajați ai CE Oltenia, ”îndemnați” să-și aducă rudele la mitingul electoral al Vioricăi Dăncilă, de la Târgu Jiu

0
955

Sute de muncitori necalificați ai Complexului Energetic Oltenia ”îndrumați” să-și aducă rudele, să o întâmpine astăzi, la Târgu Jiu, pe Viorica Dăncilă. Reprezentanții companiei energetice le cer oamenilor să-i aducă ode candidatului PSD la președinția României, care nu a mișcat un deget pentru redresarea colosului energetic, aflat în pragul insolvenței. Mai mult, minerilor și energeticienilor le-ar fi fost sugerat, zilele trecute, că dacă vor lipsi de la mitingul electoral de astăzi, vor rămâne fără loc de muncă.

Totul reiese dintr-o înregistrare telefonică între jurnalistul Narcis Daju și o angajată a Exploatării Miniere Pinoasa, care îi promite acestuia, crezând că este membru PSD, că va aduce 10 oameni la miting.

 

Minerii și energeticienii lucrează în condiții inumane, iar mulți dintre aceștia au murit în accidente de muncă. Numai luna trecută, doi angajați ai CE Oltenia au decedat suferind de afecțiuni ale inimii.

Sursa: România Liberă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here