Gorj: Cercetați penal după ce au depus cereri pentru urna mobilă în numele rudelor perfect sănătoase

0
478

La data de 24 noiembrie a.c., ca urmare a articolelor apărute în mass-media locală, polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari s-au sesizat cu privire la săvârșirea infracțiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată constând în aceea că o femeie, de 69 de ani, din comuna Fărcășești, în calitate de fiică a unei femei, în vârstă de 87 de ani, din aceeași localitate, a depus, în seara zilei de 23 noiembrie a.c., o cerere scrisă de solicitare a urnei speciale, la secția nr. 214, Peșteana de Jos, pe care a și semnat-o în numele mamei sale.
Tot cu privire la aceeași infracțiune se efectuează cercetări și față de un bărbat, de 36 de ani, din comuna Fărcășești, care, în calitate de nepot al unei femei, de 91 de ani, din aceeași localitate, a depus, de asemenea, la aceeași secție o cerere scrisă de solicitare a urnei mobile pe care a și a semnat-o în numele bunicii sale.
Ca urmare a celor 2 cereri depuse de aparținători, titularii cererilor și-au exercitat dreptul de vot prin intermediul urnei speciale.
În cauză se continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here