Fetiță de 10 ani, răpită de pe stradă. A fost bătută, violată și abandonată

0
612

O fetiță în vârstă de 10 ani a fost răpită de doi bărbați de pe stradă și apoi violată. Întâmplarea a avut loc duminică seara, în jurul orelor 18:30 – 20:30, în cartierul Vidin din Brăila. Zona respectivă este cunoscută pentru ”stăpânirea” pe care o are lumea interlopă. Atunci când fetița a fost răpită, a început să țipe, însă a fost lovită. Unul dintre violatori a declarat faptul că fetița ar fi mers voit cu ei.

Copila povesteşte că era împreună cu sora ei de 16 ani şi cu fratele de 13 ani, lângă un magazin din Brăila. La un moment dat, a rămas singură şi a fost ademenită de cei doi bărbaţi – unul de 20 de ani, celălalt de 30 de ani. Indivizii sunt acuzaţi că au sechestrat-o pe copilă, au târât-o pe un câmp la ieşire din Brăila, într-o zonă cu mai multe case părăsite şi au violat-o. Apoi au luat-o în locuinţa unuia dintre ei şi au batjocorit-o din nou.

Duminică seară, în jurul orei 20,30, fata a fost abandonată în stradă, desfigurată, plină de sânge şi în stare de şoc. Atunci, a fost descoperită de un trecător care a dus-o acasă. Nici el, nici familia fetei nu a anunțat poliția. Luni, mama fetei a mers la Spitalul de Urgență din Brăila.

Cei doi agresori au fost identificați și prinși chiar în cursul zilei de luni. Unul dintre agresori a fost eliberat din închisoare recent. S-a emis un mandat de reținere pentru 24 de ore.

Sursa foto: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here