Iohannis intervine în cazul Caracal și o cheamă la discuții pe mama Luizei Melencu. Fata ar fi fost violată de 11 persoane

0
233

Președintele României, Klaus Iohannis a anunțat, seara trecută, după ședința CSAT, că a invitat-o pe mama Luizei Melencu la Cotroceni. Totul s-a petrecut după ce ieri,  DIICOT a dezvăluit că Gheorghe Dincă a avut un complice. Al doilea bărbat din cazul Caracal este un vecin din sat care îl ajuta deseori la diverse munci din curte. Mai mult decât atât, el a fost prezent în platoul de la Acces Direct, la scurt timp după tragedie, declarând că este uimit de faptele lui Dincă.

După cele petrecute ieri, președintele României a decis să poarte o discuție cu mama Luizei Melencu, una din fetele răpite de Dincă în Caracal. „Da, este adevărat. Am rugat un consilier prezidenţial să o primească pe doamna Melencu”, a declarat Iohannis.

DIICOT a anunțat, ieri, că a fost reținut un bărbat de 46 de ani, pentru că a violat-o pe Luiza Melencu, atunci când fata era în casa lui Gheorghe Dincă. Bărbatul a văzut-o pe fată sechestrată în mașina lui Dincă și i-a cerut acestuia să îl lase să întrețină relații sexuale cu aceasta, în schimbul tăcerii. Bărbatul a fost reținut pentru viol în formă agravată.

„Victima este o fată pe care a adus-o pentru a întreține relații sexuale, inculpatul reţinut i-a solicitat acestuia să-i permită şi lui întreţinerea de astfel de relaţii cu MELENCU MIHAELA LUIZA. În aceste împrejurări, pentru a-şi conspira faptele, inculpatul DINCĂ GHEORGHE a fost de acord. Astfel, în aceeași zi, în camera unde dormea inculpatul DINCĂ GHEORGHE, prin constrângere manifestată prin violență fizică și verbală, cei doi au violat-o pe tânăra lipsită de libertate. Doresc să precizez faptul că, bărbatul reţinut astăzi, autor al infracțiunii de viol în formă agravată, este o persoana fără ocupație, fără pregătire, fără venituri şi fără un domiciliu stabil. Este necăsătorit, nu are copii şi este cunoscut ca fiind consumator de băuturi alcoolice. Aş dori să fac o subliniere foarte importantă pentru a evita speculațiile şi anume că, acesta nu este cunoscut cu antecedente penale şi nu există nici o conexiune între inculpat şi vreun grup de criminalitate organizată investigat de către DIICOT”, a declarat Giorgiana Hossu, adjunctul DIICOT.

Unchiul Alexandrei Măceșanu susține că a trimis la DIICOT un martor pe nume Raj, care a afirmat că Luiza Melencu a fost violată de 11 persoane, însă procurorii l-au trimis acasă, pe motiv că este nebun.

„DIICOT-ul, pentru a acoperi această nenorocire pe care o face sistemul, prin Consiliul Superior al Magistraturii, la adresa poporului român, iese și spune: Noi l-am prins pe un complice de-al lui Dincă care a violat-o pe Luiza Melencu. Dragi de la DIICOT, când ați aflat că are un complice Dincă? Când ați aflat voi că are un complice Dincă? Nu ați fost în stare să aflați mai devreme? Și în momentul în care martorul pe care vi l-am trimis, Raj, care a venit de la Caracal și pe care l-ați luat cu cătușe de la mine din birou și care v-a spus că sunt 11 persoane care au violat-o pe fata asta, voi de ce l-ați trimis acasă pe omul ăla și ați spus că este nebun?”, a afirmat Alexandru Cumpănașu pentru stiripesurse.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here