Mașină cu număr de Gorj, accident cu un tramvai la Timișoara. Călătorii, în panică

0
210

O mașină înmatriculată în Gorj a fost implicată, ieri, într-un accident rutier la Timișoara. Șoferul mașinii a pierdut controlul volanului, după ce a virat la stânga, și a lovit un tramvai aflat în stație. Călătorii au intrat în panică, iar trei persoane aflate în vagoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, o femeie fiind transportată la spital.  Accidentul s-a petrecut în jurul prânzului pe bulevardul Regele Carol I.

”Un bărbat în vârstă de 43 de ani circula pe bld. Regele Carol I și nu s-a asigurat la schimbarea direcției de deplasare prin viraj la stânga intrând în coliziune cu un tramvai. În urma impactului a rezultat o victimă, respectiv o femeie în vârstă de 49 de ani, pasagera în tramvai. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

La fața locului au interveni polițiștii, pompierii și salvarea.

“La locul intervenției s-a deplasat o autospeciala de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD cu medic. Trei persoane din tramvai au fost evaluate medical la fața locului, o persoană de sex feminin a fost transportată la spital”, au transmis reprezentanții ISU Banat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here