Două femei, ucise de vânzători de plăpumi

0
378

O crimă odioasă a avut loc, seara trecută, într-o localitate din Satu-Mare. Două femei au fost ucise cu sânge rece de doi bărbați din Ungaria, de 39 și 59 de ani, care vindeau plăpumi. Suspecții au fost prinși într-o poiană aflată la câțiva kilometri de locul crimei și au fost audiați de polițiști.

Criminalii au încercat apoi să ascundă faptele și au acoperit trupurile celor două femei chiar cu plăpumile pe care încercau să le vândă. Soțul uneia dintre victime este în continuare în stare de șoc și povestește că bărbații chiar au avut tupeul de a-i cere încă 500 de lei, înainte de a fugi de la locul crimei.

”Soția a venit cu dânșii la o vecină să îi arate dacă nu vrea să cumpere și ea, și nu s-a mai întors altu’ acasă. Au venit la mine să le mai dau bani, zicând că plapuma o rămas la ei în casă și eu nu i-am dat banii”, povestește soțul uneia dintre victime. “Am zis să vin cu ei să intru în casă să văd că ce fac în casă de nu vreau să iasă afară. Pe când am venit aici, am încercat să intru în casă, dar toate ușile erau încuiate. […] Până la urmă au zis să le mai dau 500 de lei că rămâne plapuma la noi și le-am dat și am plecat.”, a mărturisit el potrivit presasm.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here