Și-a dat soția dispărută! A plecat de acasă de o săptămână

0
205

Polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au pus-o ieri, în urmărire,  pe Monea Cristina Veronica, de 26 de ani,din comuna Fărcășești, care, conform sesizării soțului său, în cursul nopții de 09/10 decembrie a.c., ar fi plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că nu se cunosc detalii despre articolele vestimentare pe care femeia le purta în momentul plecării voluntare de la domiciliu.

Semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate aproximativă 65 kg, ochi căprui, păr șaten, până la nivelul umerilor, purtat în coadă, constituție atletică. Ca semne particulare, femeia prezintă la baza gâtului un tatuaj tip text scris în limba engleză, pe antebrațul mâinii drepte un tatuaj cu înscrisul ”Leonard”, pe degetul inelar al mâinii stângi un tatuaj reprezentând un inel cu diamant, iar pe inelarul mâinii drepte un tatuaj reprezentând o cruce.

Persoanele care pot oferi detalii ce pot duce la identificarea femeii, sunt rugate să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here