Cârciumaru îi aduce ode lui Ponta: Politician de rasă, mare politician al României

0
179

Dacă nu demult Florin Cârciumaru îl numea trădător și oportunist pe Victor Ponta, acum, senatorul de Gorj îl clasează pe acesta în topul politicienilor din România. ”Este un politician de rasă, mare politician al României”, a declarat Cârciumaru. Afirmația senatorului vine în contextul în care se vorbește despre o posibilă alianță a social-democraților cu Pro România, în vederea alegerilor din 2020. Cârciumaru nu știe dacă Ponta va candida, pentru cel de-al cincilea mandat parlamentar, tot la Gorj. Crede însă că o prezență a fostului premier în județ, în 2020, va conta în economia voturilor PSD.

Nu ştiu, nu am discutat. Este un om, vrem sau nu vrem să recunoaştem, Victor Ponta este un politician de rasă, mare politician al României, fără comentarii, fără discuţii. Nu ştiu dacă va mai candida la Târgu Jiu sau în altă parte (…) Contează în economia PSD-ului la Gorj, contează şi candidatura domnului Victor Ponta şi mai sunt şi alte candidaturi, nu se ştie cu cine vor veni ceilalţi colegi şi celelalte partide. Ne mai putem pomeni cu vedete pe aici. Da, bineînţeles, nu se ştie pe cine va aduce USR, PNL. Cred că PNL are propriii candidaţi de această dată, nu va mai veni cu oameni din afară’‘, a declarat, Florin Cârciumaru, la Radio Infinit.

Anul trecut însă, Florin Cârciumaru nu avea aceeași părere bună despre Victor Ponta, pe care l-a taxat dur după ce liderul Pro România a declarat că va lua oameni din PSD.

”Partidul din care fostul premier face parte, acum, incearcă să intre pe eșichierul politic și să țină prima pagină a ziarelor, de aceea creează foarte multe subiecte de presă, multe dintre ele „fake”-uri. Fals este și faptul că din organizația PSD Gorj vor pleca parlamentari și primari, insă trădătorii și oportuniștii au plecat deja. PSD Gorj rămâne o echipa unită, puternică si care și-a arătat sprijinul in vederea continuării implementării programului de guvernare” , declara atunci senatorul Florin Carciumaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here