Produse ținute în ploaie și carne depozitată în mizerie, în restaurante și magazine alimentare din Gorj. Amenzi pe bandă rulantă de la DSV

0
350

Inspectorii Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Gorj au verificat, în perioada 16-22.12.019, mai multe magazine alimentare și restaurante din județ. În urma acestora, au fost aplicate amenzi, fiind depistate nereguli la societăți de pe raza localităților Albeni, Bălești, Polovragi și Târgu Jiu.

‘- 1.200 de lei la un magazin alimentar, pentru depozitarea nesectorizată a produselor de origine animală congelate (în aceeași ladă frigorifică, pulpe de pasăre în vecinătatea peștelui) și refrigerate (ouă în vecinătatea mezelurilor).

– 1.200 de lei la un magazin alimentar, pentru neîntreținerea necorespunzătoare a spațiului (pavimentul neigenizat) și a aparaturii frigorifice (mâzgă la îmbinări, depuneri masive de de gheață pe pereții interiori)

– 10.000 de lei la un supermarket, întrucât la data controlului produsele erau depozitate în ploaie, în afara spațiilor destinate depozitării, ca urmare a aprovizionării cu cantități mari de produse. Deficiența a fost remediată în timpul controlului

– 10.000 de lei la un restaurant, pentru depozitarea nesectorizată a produselor alimentare

– 10.000 de lei la o măcelărie, pentru depozitarea necorespunzătoare a cărnii și preparatelor din carne”, transmite DSVSA Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here