Revoltător! Fiul patronului cofetăriei cu șobolanul pe perete, noul șef al OPC Gorj

0
1244

Fiul patronului cofetariei din Targu Jiu unde un șobolan a fost filmat în timp ce se plimba  pe perete este noul șef al OPC Gorj. Acesta a fost numit în funcție după ce Mădălin Giurcău a devenit, din 14 ianuarie, vicepreședinte al ANPC. Pentru numirea în această funcție, Giurcău beneficiază de susținerea ALDE, în cadrul angajamentului asumat cu PNL privind guvernarea.

Loredana Giurcău, fosta soție a noului vicepreședinte, a intrat inițial în OPC Gorj cu firma proprie, prestatoare de servicii către Direcția metale prețioase. Ulterior, soțul a organizat un concurs la care au participat 6 candidați, câștigat chiar de soția organizatorului de concurs.

In urmă cu ceva timp, Mădălin Giurcău și-a angajat soția la OPC. Loredana Giurcău, de care noul vicepreședinte s-a despărțit, a intrat inițial în OPC Gorj cu firma proprie, prestatoare de servicii către Direcția metale prețioase. Ulterior, soțul a organizat un concurs la care au participat 6 candidați, câștigat chiar de soția organizatorului de concurs.

Actuala nevastă a noului vicepreședinte al ANPC, Clara Giurcău, administrează fabrica de pâine Gerpen din Targu Jiu, care își distribuie produsele la magazine, restaurante si pensiuni din Targu Jiu și împrejurimi.

După numirea lui Giurcău la ANPC, locul i-a fost luat de Constantin Milosteanu, fiul patronului cofetăriei din centrul Târgu Jiului, unde, în urmă cu câteva zile, un șobolan a fost filmat în timp ce se plimba nestingherit pe un perete, în văzul clienților.

La cofetăria cu pricina lucrează și fosta soacră a lui Giurcău. Mai mult, societatea pare să fie o rampă de lansare pentru angajați, dat fiind faptul că doi dintre foștii salariați ai firmei au ajuns să lucreze tot în OPC Gorj.

Potrivit jurnaliștilor de la newsweek.ro, numirea interimară ca șef al OPC Gorj a lui Constantin Milosteanu ar fi doar începutul unui alt scenariu pus la cale de actualul vicepreședinte. Surse din OPC ar fi declarat că interimatul de la OPC Gorj s-ar termina odată cu câștigarea concursului de șef la OPC de către actuala soție a lui Giurcău, Clara.

Sursa: newsweek.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here