Investiții de amploare la Iezureni. Romanescu: ”Este o greșeală să direcționezi fonduri doar către cartierele centrale”

0
663

”Revin, cum v-am promis, cu prezentarea investițiilor pe care le-am făcut în oraș, de data aceasta fiind vorba de infrastructură. Una dintre problemele frecvent întâlnite la nivelul municipiului Târgu Jiu a fost discrepanța, din punct de vedere al dezvoltării, dintre zonele limitrofe și cele centrale, diferență adâncită și de lipsa investițiilor. Este o greșeală să ignori marginea unui oraș și să direcționezi fonduri doar către cartiere centrale. Astfel s-a ajuns în situații care, în unele cazuri, chiar puneau în pericol cetățenii, un exemplu în acest sens fiind podul de peste pârâul Iezureni.
Mâncat de rugină, cu adevărate cratere care, nu de puține ori, au produs accidente, podul devenise un real pericol pentru cei care se încumetau să-l traverseze. Problema era că cetățenii care locuiesc în zonă nici nu prea aveau alternative. Podul a fost reabilitat vara trecută. De asemenea, a fost curățat și canalul pe care îl traversează. Și în acest caz, calitatea lucrărilor poate fi verificată și nu poate fi contestată.
De altfel, am demarat o serie de investiții în Iezureni, menite să le ofere cetățenilor care locuiesc aici confortul pe care îl merită. Aproape 450 de mii de lei am alocat pentru racordarea a 279 de imobile la rețeaua de canalizare menajeră. De asemenea, strada Paltinului și aleea Paltinului au fost modernizate, printr-o investiție de peste 1 milion de lei, aici intrând și canalizarea. Tot în zonă s-au semnat deja contractele pentru străzile Stejarului și Arinului. În acest caz este vorba de o investiție de 1,2 milioane de lei.
De menționat și amenajarea unei stații de autobuz, în același cartier, în valoare de 37.400 lei”, a transmis primarul Marcel Romanescu pe pagina sa de Facebook. 

Revin, cum v-am promis, cu prezentarea investițiilor pe care le-am făcut în oraș, de data aceasta fiind vorba de…

Publicată de Marcel Laurentiu Romanescu pe Duminică, 19 ianuarie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here