Primar din Gorj: „O să protestăm în cizme în fața Consiliului Județean”

0
257

Revoltat peste măsură de bătaia de joc a consilierilor județeni PSD care nu au repartizat niciun leu din banii destinați echilibrării bugetelor locale către primăriile conduse de edili liberali, un primar din Gorj ia atitudine. Edilul din Bolboși vrea să protesteze, în cizme, în fața Consiliului Județean Gorj, împreună cu localnicii din comuna pe care o conduce, întrucât drumurile din zonă sunt un dezastru și nu sunt fonduri suficiente pentru a le reabilita. Mai mult, Gheorghe Bilea spune că va face plângere penală împotriva președintelui CJ Gorj, Cosmin Popescu.

” O să iau oamenii din comună în cizme și o să-i duc să protestăm în fața Consiliului Județean Gorj. Mergem in cizme ca să vadă și consilierii județeni cum se circulă la Bolboși, că nu avem bani de drumuri. Își bat joc de cetățenii din Bolboși. Nu mă gândeam că nu ne dau nimic. Ne așteptam la o sumă mică dar să primim zero leo e prea mult. O să iau legătura cu un avocat să fac o plângere penală împotriva Consiliului Județean Gorj. Nu mai merge așa. Ne umilește de 4 ani. „, a declarat Gheorghe Bilea pentru Pandurul.

Cele peste 43.500.000 de lei pentru echilibrarea bugetelor și pentru drumuri au fost împărțite de către Consiliul Județean Gorj celor 50 de primari PSD din județ. Instituțiile conduse de primari liberali nu au primit niciun leu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here