Vîlceanu spulberă „dubiile” în privința candidatului PNL la Târgu Jiu: „Marcel Romanescu este candidatul la alegerile locale”

0
646

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, lămureste lucrurile după fumigenele aruncate electoratului de către PSD, care, pentru a ascunde incertitudinea din rândul formatiunii polituce, au venit cu o ipoteză hilară, potrivit căreia Partidul Național Liberal nu l-ar mai susține pe Marcel Romanescu pentru o nouă candidatură la alegerile locale.

‘Unii pesediști își dau cu părerea despre candidatul PNL la Primăria Târgu Jiu. Din punctul de vedere al PNL Gorj, Marcel Romanescu este candidatul la alegerile locale. Singurii care nu îl văd candidat la PNL sunt pesediștii”, a arătat deputatul.

Reacția edilului de la Târgu Jiu nu s-a lăsat așteptată.

„Mă bucur că Dan Vîlceanu a avut o reacție imediată, care a lămurit lucrurile în privința candidaturii la primărie. Nu a lăsat să se amâne o decizie în privința candidaturii mele” a comentat, marți, Romanescu.

Liderul județean Cosmin Popescu, a găsit această explicație-scuză pe motiv că astfel trebuie să mai aștepte înainte să desemneze candidatul PSD la Primăria Târgu Jiu, pentru a avea toate datele care să îi permită să aleagă un candidat gata de luptă cu liberalul oficial aruncat în bătălia electorală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here