Gorj: Și-a abuzat sexual fiica de 11 ani

0
467

Un bărbat de 35 de ani din Jupânești a fost arestat pentru 30 de zile după ce și-a agresat sexual fiica de doar 11 ani. Cea care a alertat autoritățile a fost chiar mama fetei.

”Polițiști din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj un bărbat, de 35 de ani, din comuna Jupâneşti, bănuit de săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală. În urmă cu o zi, polițiștii au fost sesizați de o femeie, de 31 de ani, din comuna Jupânești, despre faptul că soțul său, ar fi supus-o pe fiica lor de 11 ani, la gesturi sexuale nepotrivite.

La data de 27 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale au continuat cercetările privind infracţiunea de agresiune sexuală, iar bărbatul în cauză a fost prezentat Parchetului şi Judecătoriei Târgu Cărbuneşti cu propunere de arestare preventivă.  În urma probatoriului administrat, instanţa de judecată a admis propunerea organelor de urmărire penală, fiind emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile faţă de acesta”, a transmis IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here