Studenții gorjeni, „invitați” la muncă în Germania

0
241

Studenții gorjeni care vor să lucreze în perioada vacanței de vară, pot munci două luni, în Germania, în cadrul unui program ce se desfășoară și prin Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj. Tinerii au la dispoziție 30 de locuri în domeniul hotelier-gastronomic, în gastronomia de sistem (fast food), în producția industrială sau în domeniul serviciilor.

Pot aplica studenții cu vârsta cuprinsă între 18-35 de ani, care urmează cursuri la zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii, și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană”, transmite AJOFM Gorj.

Studenții care au domiciliul sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din județul Gorj, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj, str. Lt. Col. D. Petrescu, nr1., TARGU JIU, în vederea înregistrării aplicațiilor.

Ȋnregistrarea se va desfășura până la data de 14.02.2020, ȋn intervalul luni – joi, orele 10.00 – 15.30 și vineri, orele 10.00 – 13.00.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here