Revoltător! Pacienții de la urgențe, plimbați cu scaunul de la bar

0
129

Imagini revoltătoare surprinse în cel mai mare spital din Oltenia. Pacienții de la urgențe sunt plimbați cu un scaun de la bar în locul unui cărucior. Scaunul este din plastic și a fost așezat pe un cadru cu rotile, în locul căruciorului. Fotografiile au fost postate pe internet și au stârnit revoltă în mediul online.

„Suntem de plans. Eu nu ştiu de ce nu puno urnă şi toţi vizitatorii să pună acolo un leu decât să dea la paznici şi s-ar strânge bani pentru acest spital lagăr”, a scris un internaut.

„Dacă nu murim aşa ne chinuim, vă spun din propria experienţă. Spitalizare 2 luni în Craiova la spitalul ăsta infecţios care dormeai cu lumina aprinsă din cauza gongilor. Nu mai vorbim de mâncare. Ruşineeee să le fie tuturor că nu-şi dau interesul doar când scoţi din buzunar”, a comentat o altă persoană.

„Ultimele modele includ chiar şi o masă mică de plastic şi umbrelă”, s-a amuzat o altcineva.

Reprezentanții unității sanitare susțin că improvizația este folosită pentru a transporta pacienții la duș.

„Acest scaun… se pun pacienții pe el și intri cu el la duș. Pacienții care nu se pot mobiliza, care nu pot să meargă, e mai greu să intri cu ei. Așa îi pui pe acest scaun și îi duci la duș și-i speli. Vom încerca să rezolvăm problema”, a declarat directorul de îngrijiri medicale SJU Craiova, Mădălina Ispas pentru Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova, secţia respectivă este în renovare, iar scaunul va fi casat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here