Miner lăsat fără o ureche de o haită de maidanezi

0
3211

Un miner în vârstă de 47 de ani a fost desfigurat de o haită de câini maidanezi. În această dimineață, în timp ce se afla la muncă, la Preparația Coroiești, bărbatul, impiegat de mișcare care se ocupa cu avizarea unui transport de cărbune pentru termocentrale, a fost atacat de câinii fără stăpân. Acesta a fost mușcat și zgâriat pe toată suprafață corpului, mai ales pe spate și membre, și i-a fost secționată o parte din urechea dreaptă. Omul a fost salvat de colegi, și apoi transportat la spital pentru îngrijiri, urmând să fie supus unei intervenții chirurgicale pentru reconstrucția urechii. De asemenea, va avea nevoie de multe zile de îngrijire pentru a-și putea reveni.

ATENȚIE! Imagine cu puternic impact emoțional!

Sursa foto: Gazeta de Dimineață

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Vulcan efectuează cercetări privind comiterea infracțiunilor de neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorului temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane și neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

”În acest caz, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au demarat cercetări, în urma cărora au stabilit că bărbatul, în vârstă de 47 de ani, în timp ce se afla în serviciu în incinta unei unităţi miniere din zona Coroiești, a fost atacat și mușcat de o haită de câini.  Acesta a fost transportat la U.P.U. Vulcan, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii circumstanţelor în care a avut loc incidentul şi a luării  măsurilor legale”, se arată în comunicatul oficial al IPJ Hunedoara.

Sursa: Ziarul Văii Jiului

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here