Romanescu:” Bazele sportive cu teren sintetic din incinta școlilor, la dispoziția copiilor, în mod gratuit, chiar și în weekend”

0
192

Copiii vor avea acces gratuit, și în weekend, la bazale sportive cu teren sintetic de care dispun școlile din cartierul în care locuiesc. Primarul Marcel Romanescu le cere directorilor unităților de învățământ să găsească soluții astfel încât toți copiii să aibă acces la terenurile sintetice.

”Bazele sportive cu teren sintetic din incinta unităților de învățământ trebuie să rămână la dispoziția copiilor, în mod gratuit!
Le reamintesc directorilor unităților care au beneficiat de astfel de terenuri că avem și o hotărâre de consiliu local în acest sens. Așa cum Primăria Municipiului Târgu Jiu a găsit soluții pentru amenajarea acestor baze sportive, școlile, la rândul lor, trebuie să găsească soluții pentru a permite copiilor din cartiere accesul pe terenurile de sport, chiar și în weekend”, a scris Marcel Romanescu pe Facebook.

Bazele sportive cu teren sintetic din incinta unităților de învățământ trebuie să rămână la dispoziția copiilor, în mod…

Publicată de Marcel Laurentiu Romanescu pe Luni, 10 februarie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here