Șerban Nicolae, ”asul” PSD pentru șefia Senatului. S-a remarcat prin comportamentul suburban și scandalurile din Parlament

0
394

Senatorul PSD. Șerban Nicolae care s-a remarcat prin mai multe iniţiative legislative contestate şi a fost protagonistul mai multor scandaluri din Parlament, a fost propus, de social-democrați să ocupe funcția de președinte al Senatului României.

Senatorii PSD au avut de ales intre doi candidati, Serban Nicolae si Radu Oprea. Nicolae a iesit invingator, primind 35 de voturi, in timp ce Oprea a avut 26 de voturi. PSD detine majoritatea in Senat, astfel incat Serban Nicolae nu va avea probleme sa devina noul presedinte al acestei camere parlamentare. Presedintele Senatului va fi ales miercuri, 26 februarie.

Serban Nicolae este unul dintre cei mai toxici parlamentari ai PSD, discursurile sale impotriva justitiei si a statului de drept fiind de notorietate. De asemenea, Nicolae s-a remarcat printr-un comportament grobian si suburban la adresa altor parlamentari sau oponenti politici, in special femei.

Senatorul PSD a gafat la finele anului 2019, când a declarat că liberalii sunt niște „neofanarioți” care au preluat Puterea, fără voința românilor, fără alegeri democratice. Șerban Nicolae nu este la primul derapaj de acest fel, în octombrie 2019, într-o emisiune televizată a declarat că președintele Klaus Iohannis intenționează „să-i extermine pe pesediști cu ajutorul unor legi precum cele adoptate de naziști în 1935”.

Celebră a devenit disputa sa cu senatoarea USR Cosette Chichirău, de la dezbaterea bugetului de stat.

Şerban Nicolae, senator PSD, în 6 decembrie 2017: Nu vă hliziţi fasolea inutilă la mine, sunteţi nespălată pe dinţi.

Cosette Chichirău: Mă insultă, dar nu e o problemă, pentru că insultă şi fură…

Şerban Nicolae: Nu am furat nimic, nu fiţi nesimţită

Cosette Chichirău: Sunteţi şofer la grupul infracţional organizat.

Şerban Nicolae: Sunteţi atât de proastă.

Şerban Nicolae, în 25 septembrie 2018: „Putem să dăm cu pumnii şi picioarele într-o femeie în uniformă, important este dacă nu cumva a minţit purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei când a vorbit de fractură de coloană. News-ul a fost fake, loviturile însă au fost pe bune şi v-aş dori să aveţi o persoană de sex feminin în familie să fie implicată, să fie victimă”

Şerban Nicolae este iniţiatorul în Parlament al unor proiecte controversate ca de exemplu, cel care propune repatrierea aurului de la Londra.

Şerban Nicolae, în 28 februarie 2019: „Aurul deţinut de BNR în numele României se constituie în tezaur în ţară”.

Senatorul PSD a făcut şi proiectul de lege care prevede privilegii fiscale pentru insule şi despre care Opoziţia a spus că este făcut cu dedicaţie pentru Liviu Dragnea.

Şerban Nicolae, în 7 noiembrie 2017: „Proiectul de lege se aplică pebtru Belina? Există multe voci care cântă fals, unele dintre ele profund mincinos”.

Tot el a propus mai multe modificări la Codul Penal care vizau în special faptele de corupţie.

Şerban Nicolae, în 28 aprilie 2015: „Se incătuşează doar persoanele care sunt suspectate, cercetate pentru infracţiuni prin acte de violenţă, care s-au sustras sau s-au opus.

Arestul la domiciliu să se execute la locuinţa pe care cel in cauză o indică ca locuinţă permenentă”.

Sursa: Comisarul, Digi 24

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here