Șeful Poștei Române le-a cerut poștașilor să nu mai ducă pensiile și alocațiile suspecților de coronavirus. Ministrul Comunicațiilor i-a cerut să retragă recomandarea

0
44

Directorul General al Poștei Române, Horia Grigorescu, a trimis joi o circulară către oficiile poștale din țară prin care le solicită poștașilor să nu mai livreze pensiile și alocațiile către cetățenii aflați în carantină din cauza coronavirusului. Ministrul Transporturilor și Comunicațiilor, Lucian Bode, a declarat că i-a cerut directorului să retragă recomandarea și aștepată de la ministrul Sănătății o adresă oficială prin care să fie precizat modul în care poștașii pot livra pensiile și alocațiile fără să fie supuși pericolului de infectare cu coronavirus.

„Am discutat cu domnul ministru Costache și așteptăm o adresă oficială prin care să ni se spună procedurile pe care trebuie să le urmeze poștașii. Nu vor fi probleme în livrarea pensiilor și alocațiilor. În cazul persoanelor aflate în carantină, a celor peste 30 de persoane, poștașii pot purta un echipament special de protecție, iar în cazul celor izolați la domiciliu, poștașii pot purta o mască. Dar așteptăm comunicarea oficială a ministerului Sănătății”, a declarat Lucian Bode, pentru Digi24.ro.

Ministerul Sănătății va transmite către personalul Poștei Române 100.000 de măști de protecție.

Sursa: Digi 24

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here