Droguri găsite într-o mașină care aducea colete din Italia. Patru persoane reținute

0
84

Procurorii DIICOT au descoperit droguri într-un autoturism care transporta colete din Italia (oraşul Torino), cu destinaţia Bacău, în acest caz fiind reţinute patru persoane. Duminică, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Bacău împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară au efectuat, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, controlul asupra unui autoturism ce transporta colete din Italia, cu destinaţia Bacău. Cu această ocazie, în interiorul unuia dintre colete a fost identificată o cantitate de aproximativ 630 grame substanţă vegetală solidă (rezină de canabis), ascunsă în diferite obiecte sau produse.

Ieri, anchetatorii au reţinut patru persoane implicate în acest caz pentru săvârşirea infracţiunilor de introducere în ţară de droguri de risc, trafic de droguri de risc şi mare risc şi efectuare de operaţiuni ilicite cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În aceeaşi zi, au fost efectuate 9 percheziţii domiciliare în urma cărora au fost depistate diferite cantităţi de droguri de risc şi substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, instrumente de mărunţire, porţionare, ambalare (grindere, cântare, ţiple, folii aluminiu), telefoane mobile şi tablete şi sumele de 11.600 de lei, 300 de euro, 115 de lire sterline şi 121 de dolari.Cei 4 inculpaţi urmează să fie prezentaţi, astăzi, Tribunalului Bacău cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Sursa: Comisarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here