Explozie a numărului de cazuri de coronavirus in România: 29, dintre care 12 doar astăzi

0
57

Creștere alarmantă a numărului de persoane infectate cu COVID -19, în România. Doar astăzi au mai fost confirmate 12 cazuri noi.  Este vorba despre un bărbat de 57 ani care s-a întors luni din Italia şi se află în carantină în Arad, o femeie de 26 ani din Hunedoara şi un tânăr de 37 de ani internat în Spitalul de boli infecţioase din Reşiţa și o femeie de 47 de ani din Capitală.

De asemenea, mai există alte 3 suspiciuni la Constanța. O femeie de 50 de ani din Mangalia căreia i s-a făcut rău în supermarket și a fost transportată la spital pentru investigații,  o altă  femeie de 29 ani din Constanța care a sunt la 112 în timp ce se afla pe un bulevard din oraș, iar o alta ar fi fost luată cu izoleta tot din Constanța.

De asemenea, un număr de 21 de cetăţeni români care au intrat astăzi  în România prin punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse (Bulgaria) ca pasageri într-un autocar ce a venit din Italia prin Grecia, au intrat în carantină pentru o perioadă de 14 zile pe raza municipiului Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here