Șapte români morți de coronavirus în străinătate

0
69
Medical staffs work in the ICU of Zhongnan Hospital of Wuhan University in Wuhan, central China's Hubei province, on Jan 23, 2020. There are now 1,323 confirmed cases of the Wuhan coronavirus worldwide, mostly among people in China. The virus has also claimed 41 lives, including the youngest victim, a 36-year-old man in Wuhan. Cases have also been identified in Japan, South Korea, the United States, France, Thailand, Singapore and Vietnam., Image: 494803780, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: EyePress / AFP / Profimedia

Şapte cetăţeni români au decedat în străinătate ca urmare a infecţiei cu COVID-19 . Dintre aceștia, şase în Italia şi 1 în Franţa – anunţă sâmbătă MAE, care precizează că 30 de cetăţeni români aflaţi în afara ţării au fost infectaţi cu coronavirus.

până în prezent, 30 de cetăţeni români din străinătate au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu COVID-19 – 23 în Italia, 2 în Namibia, 1 în Spania, 1 în Luxemburg, 1 în Irlanda, 1 în Tunisia şi 1 Franţa.

De asemenea, MAE precizează că De asemenea, MAE precizează că, de la începutul epidemiei de COVID-19 şi până la acest moment, 7 cetăţeni români au decedat ca urmare a infecţiei cu COVID-19: 6 în Italia şi 1 în Franţa.

Sursa; a1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here