Băgat în carantină după ce și-a scos la plimbare cei 30 de papagali și câinele

0
40

Un bărbat din Suceava, revenit recent  din Italia a fost plasat astăzi  în carantină, după ce a fost depistat de poliţişti în timp ce se plimba pe străzi cu 30 de papagali şi câinele său de companie.

Poliţiştii suceveni au aplicat, în timpul acţiunilor de joi, 187 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 335.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 3 privind circulaţia persoanelor, iar o persoană a fost amendată de poliţişti cu 5.000 de lei deoarece nu a respectat măsura autoizolării.

 

Și jandarmii din Suceava au aplicat zece sancţiuni contravenţionale în sumă totală de 2.900 de lei unor persoane care au ieşit din case în ciuda restricţiei de circulaţie din Ordonanţa Militară nr. 3.

„Facem apel încă o dată către cetăţeni să respecte restricţiile de deplasare şi să apeleze la completarea declaraţiilor pe propria răspundere doar în situaţiile limitativ prevăzute. Sperăm ca toată lumea să înţeleagă că aceste măsuri sunt în interesul nostru, al tuturor, şi al celor dragi nouă. Ca poliţişti ne facem datoria şi încercăm să înţelegem toate situaţiile şi să le abordăm profesionist, dar şi uman”, transmit purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Sursa: Digi 24

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here