Jandarmul gorjean dispărut la Timișoara a fost găsit mort

0
38

Tânărul jandarm din Gorj, dispărut   în februarie la Timișoara a fost găsit mort.  Trupul neinsufletit al lui Ionut Nisipeanu, de la Gruparea Mobila de Jandarmi Timisoara a fost gasit in stare de putrefactie pe malul raului Bega, la iesire din Timisoara, catre Utvin.

Am fost sesizati prin intermediul unui apel 112 ca a fost gasit un cadavru in stare avansata de descompunere pe malul raului Bega la iesirea din Timisoara catre Utvin. S-a constituit echipa operativa care s-a deplasat la fata locului ocazie cu care s-a stabilit pe baza documentelor gasite asupra lui ca este Nisipeanu Ionut, jandarm in cadrul Gruparii Mobile Timisoara, disparut in luna februarie 2020„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

In16 februarie, in jurul orei 4.00 dimineata, a plecat dintr-un local din zona campusului universitar, s-a urcat intr-un taxi, iar de atunci nimeni nu mai stia nimic de el.

Tânărul a absolvit in urma cu mai bine de jumatate de an Scoala Militara de Subofiteri de Jandarmi Grigore Alexandru Ghica din Dragasani, ca sef de promotie, si a fost repartizat la Gruparea Mobila de Jandarmi din Timisoara. In ziua disparitiei era liber si a mers sa se relaxeze in Complexul Studentesc.

Sursa:opiniatimisoarei.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here