PSD continuă jocul murdar. Încearcă să atragă de partea lor românii care nu cred în existența virusului, îndemnându-i să nu poarte mască

0
44

Liderii PSD au transmis mai multe mesaje, in ultimele zile, prin care lasa de inteles ca purtatul mastii de protectie nu este necesar. Ei incearca in acest mod sa ii atraga de partea lor pe cei care cred ca virusul este o inventie, ca nu exista.

Primul care a lansat un mesaj anti-masca este chiar purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu. El a spus ca „masca” este calus. „O sa-mi dau masca jos, suntem suficient de departe unii de altii, este foarte greu sa vorbim cu calusi la gura, cum ar vrea unii altii”, a declarat Romascanu in debutul conferintei de presa de duminica.

Luni, in Parlament, presedintele partidului, Marcel Ciolacu, si-a dat si el ostentativ jos masca inainte de a lua cuvantul. Mai mult decat atat, el a lansat si mai multe mesaje sfidatoare, daca cineva ar fi urmat sa il ii reproseze acest gest: „Chemati 112” si „Chemati-l pe Vela sa ma aresteze”.

Ulterior, si liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, si-a tinut discursul fara masca.

Liderii PSD transmit in acest fel semnale catre o importanta parte dintre romani care nu sunt de acord cu restrictiile si care considera ca pandemie nu ar exista in realitate. Cel mai probabil, PSD a comandat sondaje privind opinia romanilor despre pandemie si a decis sa actioneze in consecinta, pentru a le obtine voturile.

Pe retelele de socializare sunt numerosi romani, foarte activi, care contesta atat masurile de restrictie cat si purtatul mastii de protectie.

Strategia PSD poate fi aducatoare de voturi, insa este extrem de periculoasa pentru sanatatea publica. Incurajarea nerespectarii uneia dintre masurile esentiale de protectie nu poate duce decat la cresterea gradului de raspandire a virusului. Amplificarea teoriilor conspiratiei este un alt efect grav al acestei noi strategii de comunicare a PSD.

Sursa: AKTUAL 24

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here