A scăpat cu viață după ce a băut spirt contrafăcut: ”Eram supărat că am băut 4 litri și nu m-am îmbătat”

0
42

Un bărbat din Iași, a scăpat cu viață după ce a băut spirtul contrafăcut Sante Med care a omorât 17 oameni. Teodor Sasu are 58 de ani și nici el nu-și explică cum de a scăpat cu viață, având în vedere cantitatea de alcool toxic care se afla în spirt. Deși a băut jumătate de litru de rachiu și jumătate de litru de spirt contrafăcut care conținea metanol, bărbatul spune că nu s-a îmbătat deloc.

„De la Primărie mi-au dat o plasă cu o sticlă de spirt și mai multe lucruri pentru protecție în perioada asta… Eu seara am băut o jumătate de litru de rachiu. Când am terminat rachiul, am pus mâna pe sticla de spirt și am amestecat-o cu apă. Patru litri am făcut. I-am tot dat, i-am tot dat și am băut tot până spre dimineață. Dimineața eram treaz, am fost supărat că nu m-am îmbătat. Eu asta am vrut, să mă îmbăt”, a declarat Teodor Sasu.

Când a aflat că 5 vecini de-ai săi au murit după ce au băut același spirt contrafăcut, Teodor Sasu a făcut cruce și i-a mulțumit lui Dumnezeu pentru că a scăpat cu viață.

Sursa: bzi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here