Condamnat la 3 ani de închisoare după ce a lovit un tânăr cu o sticlă în cap. Trebuie să plătească și daune de peste 15.000 de lei

0
31

Un gorjean va plăti scump atitudinea violentă pe care a avut-o față de un tânăr, în timp ce se aflau într-un bar. Acesta a fost condamnat la trei ani și cinci luni de închisoare cu executare după ce și-a lovit rivalul cu o sticlă în cap. Mai mult, bărbatul trebuie să-i plătească victimei și daune morale în valoare de peste 15.000 de lei.

”Condamnă inculpatul Gherghina Daniel Florin zis ”Bobi”, la o pedeapsă de 3 ani și 4 luni de închisoare la care adaugă un spor de 1 lună de închisoare, urmând ca inculpatul să execute 3 ani și 5 luni de închisoare. Interzice inculpatului ca pedeapsă complementară exercitarea drepturilor de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice, de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat și de a deține, purta și folosi orice categorie de arme, dreptul de a comunica și de a se apropia de victima Tomescu Constantin Robert, pe o durată de 5 ani.(…) Admite acțiunea civilă formulată de partea civilă Spitalul județean de Urgență Târgu Jiu și obligă inculpatul la plata către aceasta a sumei de 3263,02 lei cu titlu de despăgubiri materiale, cu dobânda legală aferentă până la plata integrală a debitului. Admite, în parte, acțiunea civilă formulată de partea civilă Tomescu Constantin Robert și obligă inculpatul la plata către acesta a sumei de 15.000 de lei daune morale. Obligă inculpatul la plata sumei de 1500 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat”, se arată în sentința judecătorească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here