Doi bărbați, tată și fiu, au atacat o ambulanță și o mașină de poliție, cu o baionetă și o sabie

0
55

Doi bărbaţi, tată şi fiu, au provocat scandal în centrul municipiului Fălticeni, distrugând cu o sabie mai multe rafturi şi vitrine dintr-un magazin, lovind cu o baionetă o maşină de poliţie şi o ambulanţă şi ameninţând mai multe persoane, anunță news.ro.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, pe data de 15 iunie, un bărbat a provocat un scandal, adresând mai întâi o altă persoană, după care a revenit la locul agresiunii înarmat cu o sabie. Cu aceasta el a distrus mai multe rafturi şi vitrine ale unui magazin şi a ameninţat o altă persoană.

După zece minute, în sprijinul bărbatului a venit tatăl său înarmat cu o baionetă. Ei au fugit după persoana ameninţată şi fratele acesteia. De asemenea, tatăl a lovit cu baioneta o ambulanţă şi maşina de poliţie care se deplasase în zona respectivă, dar şi un alt autoturism, acestea suferind avarii.

Procurorii îl cercetează pe fiu sub control judiciar pentru comiterea a trei infracţiuni de distrugere şi pentru infracţiunea de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here