Partidul Savarină și rebrenduirea prostiei

0
56

PSD a ajuns într-un moment de cotitură. Bazându-se pe o generație aflată pe cale de dispariție și încercând cu disperare să câștige membri, nu s-a dat în lături de a merge în direcții pe care orice altă formațiune politică normală le-ar fi ocolit. În acest fel, s-a ajuns la răspândirea de fake news și promovarea de teorii ale conspirației, doar pentru a atrage simpatizanți.
Cum lucrurile se mișcă încet și ”gânditorii” din partid s-au ”subțiat” considerabil din punct de vedere calitativ, n-ar fi trebuit să fim luați, cu toții, prin surprindere de ultima găselniță în materie de rebrenduire. Și totuși am rămas cu gurile căscate. Pentru că „dinozaurul” politic a ieșit la atac cu ceva la care nu se aștepta nimeni: savarina!
PSD Tismana a găsit ce-l doare cel mai tare pe român: prețul savarinei s-a dublat în numai câteva luni! Apare, firesc, întrebarea: de ce savarina? De ce nu uleiul? De ce nu făina sau pâinea? Dumnezeu știe! Poate că pesediștii vor să-și bage adversarii într-o puternică stare de confuzie (nu că ar avea nevoie).

Aşa arată România în doar 6 luni de la preluarea guvernării de către PNL!

Publicată de PSD Tismana pe Joi, 18 iunie 2020

 

Oricum,  toți cei afectați de scumpirea savarinei, sunt așteptați să semneze adeziuni la partid. După alegeri, PSD ne promite că se va ieftini! Până atunci, toți cei care puneți botul la… savarină, luați și vă uitați!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here