Gorj: Tâlhar prins de un polițist în pijamale. Țipetele victimei l-au trezit din somn pe omul legii

0
53

Un polițist Târgu Jiu,  a reuşit să prindă, în această dimineaţă, un tâlhar care care îi furase vecinei acestuia geanta în care avea bani şi documente. Bogdan Chirițoiu a fost trezit din somn de către ţipetele femeii şi că a fugit în pijamale să îl prindă pe făptaş.

Poliţistul este ajutorul şefului de post din comuna Ciuperceni, dar locuieşte în municipiul Târgu Jiu.  „S-a întâmplat în jurul orei 6,00-6,15. M-am trezit din somn şi am văzut cum o persoană de sex masculin a încercat să-i smulgă geanta unei femei. A reuşit să o ia şi a început să fugă. Eu nu am făcut decât să plec în urmărirea lui şi l-am prins după 60 de metri. Am acţionat instinctual. Eram în pijamale. Nu m-am gândit cum sunt îmbrăcat. Apoi mi-am dat seama că este vecina mea, pentru că nu am avut timp să mă gândesc înainte. Eu am văzut cum îi trage geanta şi am plecat după el în urmărire ca să-l prind“, a declarat Bogdan Chirițoiu.
După ce a fost prins, hoțul l-a amenințat pe omul legii că o să cheme poliția: „Mi-a spus că o să cheme poliţia, iar eu i-am replicat că sunt poliţist. Mi-a răspuns «De ce»? Era o patrulă de la ordine publică şi le-am solicitat sprijinul şi au venit foarte rapid la faţa locului“, a mai povestit poliţistul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here