Unul dintre scandalagiii de la Stănești, care au amenințat doi polițiști, a fost scos din arest de judecători

0
258

 Unul dintre tinerii din Buzău care, la jumătatea lunii trecute, au amenințat și înjurat doi polițiști, la Stănești, a fost scos din arest, în urma unei decizii a Tribunalul Gorj. Luptătorul K1, Ionuț Eugen Chiagă, în vârstă de 28 de ani, va sta în arest la domiciliu, după ce joi, magistrații l-au scăpat de arestul preventiv. Acesta este cercetat pentru ultraj, lovire sau alte violențe, amenințare, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice.

„Admite contestaţia formulată de inculpatul CIE şi, rejudecând, admite cererea de înlocuire a măsurii preventive a arestului preventiv şi înlocuiește măsura arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 02.07.2020 până la 31.07.2020 inclusiv. Impune inculpatului să nu părăsească domiciliul din judeţul Buzău, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în fața căruia se află cauza. (…) Fără cale de atac”, a decis Tribunalul Gorj.

Scandalul de la Stănești a avut loc în urmă cu trei săptămâni. Doi tineri, în vârstă de 23 și 28 de ani, din Buzău, au amenințat și înjurat doi polițiști care interveniseră să aplaneze un conflict în care erau implicați. În urma scandalului, tinerii au fost arestați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here