Șoferul care a provocat accidentul în urma căruia au murit un bărbat din Motru și fetița acestuia, a vrut să se sinucidă

0
205

Autorul teribilului accident, petrecut în această dimineață, pe Centura de Nord a Craiovei, în care și-au pierdut viața un bărbat din Motru și fetița acestuia, în vârstă de doar 6 ani, a vrut să se sinucidă. Polițiștii au ajuns la această concluzie în urma cercetărilor. Tânărul de 25 de ani a pătruns pe contrasens, lovind în plin autoturismul condus de Dan Băcescu, în vârstă de 41 de ani, din Motru. În urma impactului, atât șoferul sinucigaș cât și gorjeanul și fetița acestuia și-au pierdut viața. Soția motreanului, în vârstă de 34 de ani, aflată pe scaunul din dreapta a fost grav rănită.

Potrivit unor surse, tânărul de 25 de ani a lăsat acasă un bilet în care spunea că vrea să își pună capăt zilelor. Se pare ca a luat această decizie din cauza unor neînțelegeri cu prietena sa. Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, a preluat dosarul în cauză, cercetările urmând să fie continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here