Tânărul sinucigaș, care a distrus o familie din Motru, ”voia ca moartea lui să apară la TV”

0
37

Apar noi detalii tulburătoare în cazul șoferului sinucigaș care, prin accidentul provocat la Craiova, a ucis o fetiță de 6 ani, din Motru, și pe tatăl ei. Prietenii tânărului care a luat două vieți nevinovate și a condamnat o mamă la suferință, au vorbit despre tragedia provocată de Leontin Marian Popa.

În timp ce plâng moartea tânărului, unii dintre ei nu pot găsi nicio scuză pentru durerea pe care a provocat-o unei familii nevinovate. Potrivit acestora, în ultima vreme, tânărul era obsedat de un singur gând: să se răzbune pe cea care i-a frânt inima.

De asemenea, Leontin și-a dorit ca moartea lui să apară la TV, mai spun pietenii săi.

„Că s-a săturat de viaţa asta. Că o va face să plătească. Că nu o să mai aibă linişte. A spus de nenumărate ori că se urcă în maşină şi se opreşte într-un tir. Fratele său când a auzit asta trebuia să intervină. Poate că dacă îl ducea la un psiholog, dacă i-ar fi explicat că nu e în regulă cum gândeşte, că a intra cu maşina într-un tir aşa cum zicea el înseamnă să-l omoare poate şi pe şofer, eu cred că nu se ajungea la tragedia la care s-a ajuns. Leontin nu a ales să intre cu maşina într-un copac, de exemplu. Dorea ca moartea lui să apară la TV. De asta spunea că se va vorbi mult despre el şi Ana nu-şi va găsi liniştea. nu pot să-i găsesc nicio scuză. Şi ca mine gândesc şi alţii”, a declarat unul dintre apropiații lui Leontin pentru Adevărul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here