Gorj: A ieșit negativ la testul pentru COVID și a murit la 3 ore după ce a fost externat

0
86

Un bărbat din Gorj a murit la 3 ore după ce a fost externat din Spitalul Târgu Cărbunești, acolo unde fusese internat după ce a ieșit pozitiv la testul pentru coronavirus. Gorjeanul a fost tratat în cadrul unității medicale, primind tratamentul adecvat. Înainte de a fi externat, a fost testat din nou, rezultatul fiind negativ. Odată ajuns acasă, bărbatul a făcut duș, iar după câteva ore s-a stins din viață. Medicii sunt de părere că acesta ar fi făcu infarct.

”Este dureros. Timp de 3 săptămâni a fost îngrijit de către colegii mei și apoi a plecat acasă sănătos. După trei ore s-a constatat decesul. Am mai auzi de un caz similar. Cred că bărbatul ar fi suferit un infarct. O fi fost un duș mai fierbinte. La spital i-au fost administrate anticoagulante. Este o presupunere. Păcat că acest eveniment s-a produs”, a declarat Constantin Târziu, managerul Spitalului Târgu Cărbunești, la Tele 3.

În urmă cu 4 zile, un alt bărbat, din Olt, care fusese declarat vindecat de coronavirus și externat din spital, a murit acasă în urma unui stop cardio-respirator, chiar în ziua în care a plecat din spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here