Iulian Popescu: Trebuie să trecem peste micile orgolii pentru binele Gorjului

0
28

Candidatul Partidului Național Liberal pentru șefia Consiliului Județean Gorj, Iulian Popescu, îi trage de mânecă pe politicienii care au condus până acum județul, subliniind faptul că nu au fost suficient de îndârjiți și au pus orgoliul personal mai presus de interesele cetățenilor, fapt pentru care Gorjul a rămas cu mult în urmă față de alte județe din țară.

„Puterea este un factor  care prevestește omul și societatea, în general, de aceea vreau să vin in luptă și cu oameni politici dar și cu oameni noi care au condus companii, au condus instituții, au experiență managerială,  și atunci ideea asta de a avea putere nu mai poate sa-i schimbe atât de mult. Și-au satisfăcut, să zicem, orgoliul de a conduce și a se manifesta ca atare. O dată de poți să faci acest lucru si esti echilibrat, puterea nu te mai poate schimba. Interesul țării și interesul județului trebuie să primeze și dacă acestea nu sunt puse pe primul plan, atunci avem o problemă. Nu au fost oameni suficient de îndârjiti . E clar că lumea simte ca noi am rămas în urmă. Pe lângă programul electoral, vreau sa vin cu o nouă atitudine, aceea de a țintii mai sus. Vrem să nu ne mai mulțumim cu un pod reparat si cu un drum, vreau să fim mândri că județul Gorj are cele mai mari investiții in anumite sectoare ,  că este primul in anumite nișe de turism, că avem cele mai mari festivaluri”, a declarat Iulian Popescu la Accent Tv.

Iulian Popescu vine și cu o strategie de dezvoltare a județului, care include proiecte majore, proiecte care ar putea scoate Gorjul din anonimat.

„Eu nu am făcut politică, iar în dialogul cu gorjenii am realizat că nici nu am nevoie de experiență politică, ba chiar lipsa ei mă ajută să mă conectez mai bine cu oamenii. Le înțeleg dezamăgirea și neîncrederea, pentru că sunt ani de zile în care s-a promis și nu s-a livrat. Strategia mea de dezvoltare a județului include proiecte majore, care să producă schimbări mari, pentru că avem mult de recuperat. Îmi pasă de Gorj și vreau să construiesc un spital nou, să facem proiecte de infrastructură care să ne lege de restul țării, să investim în educație și în tineri. Mi-am mai propus să pierdem titlul de ”județ monoindustrial”, în sensul că nu vreau ca Gorjul să fie doar furnizor de energie electrică, ci și o destinație turistică recunoscută și un loc în care să investești”, a mai subliniat Popescu.

„Îmi pasă de Gorj!” este sloganul ales de candidatul PNL Gorj la președinția Consiliului Județean, Iulian Popescu, slogan ce motivează intrarea sa în cursa pentru cea mai importantă funcție din județ. În ultima perioadă, Popescu a vizitat diverse zone din țară pentru a culege informații importante  privind dezvoltarea unor investiții sau afaceri.

Iulian Popescu este fondatorul unei companii de IT, creatorul unui soft pentru industria HoReCa, utilizat de peste 2.000 de restaurante și cafenele din România.
De asemenea, o activitate importantă a sa este în accesarea de fonduri europene, reușind să aducă în Gorj milioane de euro, bani pentru susținerea tinerilor antreprenori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here