Gorj: Mamă și fiu, atacați cu furca de un vecin. Au ajuns la spital

0
33

O femeie din Runcu și fiul său au ajuns la spital după ce au fost bătuți de un vecin cu o furcă de fier. Cei trei au început să se certe, moment în care bărbatul de 37 de ani a luat furca și a început să lovească în stânga și-n dreapta. Polițiștii ajunși la fața locului au reușit să aplaneze conflictul.

La data de 12 august a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Runcu ar fi avut loc un conflict între două persoane. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 37 de ani, din comuna Runcu, în timp ce se afla pe raza localității, pe fondul unui conflict spontan, ar fi exercitat acte de violență, folosind un obiect contondent înțepător, asupra unui bărbat de 33 de ani și mamei acestuia, în vârstă 60 de ani, din comuna Runcu”, a transmis IPJ Gorj.

Persoanele rănite au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here