COVID-ul alege PSD Gorj. Cristian Toader Pasti, testat pozitiv

0
66

Cristian Toader Pasti, consilier municipal PSD și director ADIA Gorj, a fost testat pozitiv cu virusul COVID-19. Politicianul este acum internat la spitalul Târgu-Cărbunești. Pasti a postat și un mesaj, plin de greșeli gramaticale,  pe pagina sa de Facebook, prin care a transmis că se află în afara oricărui pericol.

”Aseara am primit rezultatul la testul covit, pozitiv. Am respectat toate regulile dar…..Simtomele au fost ca la o raceală usoara, și ca mi protejez familia am decis să fac acel test. Ieri am avut o stare febrila, dar astazi la internare era normala. Scriu aceste randuri rugandu va, pe voi, prietenii mei responsabili să tratati cu atentie acest virus. Eu am fost pregatit mental pentru aceest moment. Sunt inconjurat cu dragoste si respect de oamenii din spital. Multumesc din suflet Dr. Tarziu, Dr. Neamtu Tatiana! De vinerea trecuta nu am intrat in contact decat cu familia”, a scris Pasti pe pagina sa e socializare.

În urmă cu doar câteva zile, înainte să fie testat pozitiv, Cristian Toader Pasti a participat la ședința de Consiliu Local, unde s-a întâlnit cu toți colegii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here